Mardía Herrero, autora del llibre Cómo santa Teresa me acompañó al sufismo, va mantenir una xerrada a la Sala La Cacharrería de l’Ateneo de Madrid (C. del Prado, 21, Madrid) en el marc de les tertúlies sobre l’ésser humà dirigides per Victoria Caro, vicepresidenta de la Secció de Literatura de l’entitat amfitriona, i del 9è Festival Internacional de Poesia i Art “Crit de Dona”. Va ser el dissabte dia 30 de març, de 20 a 21:30h.

L’acte, que comptava amb la col·laboració de l’Agrupació de Retòrica i Eloqüència de l’Ateneo de Madrid i la Tertúlia de les Tres Tertúlies “Reflexions sobre l’ésser”, portava per títol “¿Per què la mística ens fa iguals? Santa Teresa i el sufisme”.

Mardía Herrero (Madrid, 1981), escriptora i professora, és doctora en literatura, màster en ciències de les religions i llicenciada en història (Premi Extraordinari Fi de Carrera) i en filologia hispànica. Ha publicat, a més, 39 semanas y media. Un embarazo sufí (Mandala, 2016) i El paraíso de los escritores ebrios (Amargord, 2007). Cómo santa Teresa me acompañó al sufismo explica la història de com la lectura de Teresa de Jesús va portar a la seva autora de la mà fins el mestre sufí Mawlana Sheij Nazim.