Xavier Melloni, antropòleg, fenomenòleg de les religions i teòleg, va pronunciar la conferència “Ni oblit ni perdó?” al II Simposi d’Interioritat Compromesa que va celebrar-se a la Casa Espiritualitat Sant Felip Neri (C. de la Nena Casas 47, Barcelona). Concretament hi va intervenir el diumenge dia 14 a les 12h.

Melloni és autor delsllibres Escletxes de Realitat (Fragmenta, 2007), El desig essencial (Fragmenta, segona edició, 2019), Vers un temps de síntesi (Fragmenta, 2011) i Déu sense Déu (amb Josep Cobo, Fragmenta, 2015). També és autor d’un annex als Exercicis Espirituals d’Ignasi de Loiola publicats a Fragmenta (2018). És assessor de la col·lecció Sagrats i Clàssics de Fragmenta.

El Simposi comptà amb la participació de diversos ponents i experts,entre elsquals hi ha Berta Meneses o Marta Millà, també amb obra a Fragmenta.

L’activitatfou organitzada per País Conscient.