Del 26 d’agost al 20 de setembre Xavier Melloni, autor de diversos llibres a Fragmenta, serà a les ciutats xilenes de Santiago, Concepción i Antofagasta, pronunciant conferències i dirigint tallers pera públics diferents, invitat pels Jesuïtes de Xile.

Per a participar en alguna de les activitats de Xavier Melloni a Xile, cal escriure al correu electrònic respectiu per assegurar la plaça.

Programa:

A Santiago

Dilluns 26 i dimarts 27 d’agost, 19.00 – 21.00 hrs.: Taller d’espiritualitat. Dirigit a acompanyants de joves. Col·legi San Ignacio Alonso de Ovalle. Coordina: Pastoral Juvenil – REI redjuvenil@jesuitas.cl

Dimecres 28 d’agost, 11.00 – 14.00 hrs.: Taller d’interioritat (sessió 1). Dirigit a col·laboradors i talleristes del Centre d’Espiritualitat Ignasiana. Edifici Arrupe. Coordina: CEI cei@ignaciano.cl

19.00 – 21.00 hrs.: Diàleg interreligiós: Vers un temps de síntesi. Obert a tothom. Aula Magna UAH. Coordina: Centre Teològic Manuel Larraín, Centre Universitari Ignasià.

Dijous 29 d’agost, 11.00 – 14.00 hrs.: Taller d’interioritat (sessió 2). Dirigit a col·laboradors i talleristes del Centre d’Espiritualitat Ignasiana. Edifici Arrupe. Coordina: CEI cei@ignaciano.cl

19.00 – 21.00 hrs.: Oració contemplativa. Dirigit a joves universitaris. UniversitatAlberto Hurtado. Coordina: Pastoral Juvenil redjuvenil@jesuitas.cl

A Concepción

Divendres 30 d’agost, 19.00 -21.00 hrs.: Vers un temps de síntesi. Obert a tothom Coordina: RAI i Red Juvenil Ignaciana Bío Bío raibiobio@jesuitas.cl

Dissabte 31 d’agost, 09.00 – 13.00 hrs.: Taller d’espiritualitat. Dirigit a acompanyants de joves. Parròquia Universitària de Concepción. Coordina: RAI i Red Juvrnil Ignaciana Bío Bío raibiobio@jesuitas.cl

16.00 – 18.00 hrs.: Xerrada mística dels exercicis. Oberta a tothom. Parròquia Universitària de Concepción. Coordina: RAI i Red Juvenil Ignaciana Bío Bío raibiobio@jesuitas.cl

A Santiago

Dimarts 3 al dijous 5 de setembre, 19.00 hrs.: Curs mística dels exercicis. Dirigit a jesuïtes i acompanyants d’EE.EE. acreditats. Casa d’Exercicis Padre Hurtado. Coordina: Comisión Espiritualidad i CEI cei@ignaciano.cl

Divendres 6 de setembre, 19.00 – 21.00 hrs.: Xerrada Camí vers la interioritat. Oberta a tothom. Col·legi San Ignacio Alonso de Ovalle. Coordina: CEI cei@ignaciano.cl

Dissabte 7 de setembre, 9.00 – 13.00 hrs.: Curs contemplació per assolir amor. Dirigit a col·laboradors i talleristes del CEI. Edifici Arrupe. Coordina CEI cei@ignaciano.cl

A Antofagasta

Diumenge 8 al diumenge 15 de setembre: Exercicis espirituals. Dirigit a acompanyants d’EE.EE. Casa Murtra Nuestra Señora del Silencio Chiu Chiu. Coordina: RAI Antofagasta, CEI cei@ignaciano.cl

A Santiago

Dimarts 17 de setembre, 9.00 – 18.00 hrs.: Visión mística de l’espiritualitat jesuïta crítica i desafiaments. Dirigit a jesuïtes. EdificiArrupe. Coordina: Comisión de Espiritualidad juandiaz@iglesia.cl

Dimecres 18 al divendres 20 de setembre: Exercics espirituals. Dirigit a acompanyants d’EE.EE. Casa d’Exercicis Calera de Tango. Coordina CEI cei@ignaciano.cl

Xavier Melloni

Xavier Melloni (Barcelona, 1962) és antropòleg, teòleg i fenomenòleg de la religió. Diverses immersions a l’Índia li han permès posar en contacte elements de la mística hindú amb la cristiana. Jesuïta i estudiós dels Exercicis Espirituals, té al mateix temps un ampli coneixement dels textos de les diverses religions. En la seva tasca com a acompanyant espiritual integra elements de diverses tradicions. És membre de Cristianisme i Justícia i professor a la Facultat de Teologia de Catalunya i a l’Institut de Teologia Fonamental de Sant Cugat. Viu en el centre espiritual La Cova de Sant Ignasi, a Manresa. Entre les seves publicacions destaquen La mistagogía de los Ejercicios Espirituales de san Ignacio (2001), L’U en la multiplicitat (2003), Relaciones humanas y relaciones con Dios (2006), Escletxes de Realitat (Fragmenta, 2007), El desig essencial (Fragmenta, segona edició, 2019), Voces de la mística (2009), El Crist interior (2010), Vers un temps de síntesi (Fragmenta, 2011) i Déu sense Déu (amb Josep Cobo, Fragmenta, 2015). És autor d’un annex als Exercicis Espirituals d’Ignasi de Loiola publicats a Fragmenta (2018). És assessor de la col·lecció Sagrats i Clàssics de Fragmenta.