Halil BárcenaXavier Melloni, tots dos amb obra a Fragmenta, van ser ponents del IX Fòrum d’Espiritualitat Aletheia amb el títol “Ésser… Habitant el centre”. Va ser els propers 15, 16 i 17 de novembre a la sala d’actes del Col·legi Salesians (c. Pedro López de Luna, 1, Saragossa).

El dissabte 16 de novembre a les 10 h Halil Bárcena, autor d’El sufisme (Fragmenta, 2008) i de la traducció de Dīwān, de Hal·lāg (Fragmenta, 2010), parlà sobre “Centre, cim i cova. L’experiència sufí de Mawlânâ Rûmî”. A continuació, a les 12 h, Xavier Melloni, autor d’Escletxes de Realitat (Fragmenta, 2007), El desig essencial (Fragmenta, segona edició, 2019), Vers un temps de síntesi (Fragmenta, 2011) i Déu sense Déu (amb Josep Cobo, Fragmenta, 2015), dissertà sobre “Tots els llocs són el centre del món.

A més, van ser també ponents del Fòrum Enrique Martínez, María Toscano, Matilde Torres i Juanma Palma.