Anna Punsoda, autora de La luxúria, un dels llibres de la sèrie sobre els pecats capitals que ha publicat Fragmenta, conversarà amb Mercè Pujadas sobre aquest llibre des del canal d’Instagram de Dòria Llibres, de Mataró. Serà el dimarts dia 8 de setembre, a les 19:30h. L’acte és convocat per la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, que també va emetre la conversa des del seu canal a Instagram.

La la Xarxa de Biblioteques Municipals ha fet un seguit de propostes virtuals perquè els dies de confinament, i els de restriccions de desconfinament, siguin més amens i aprofitables, sota l’etiqueta #JoEmQuedoaCasaXBM. La conversa completa es pot veure aquí.

La sèrie «Pecats capitals», una idea de la mateixa Anna Punsoda, pretén oferir una visió fresca i rigorosa de cada «pecat» a càrrec de noves veus de l’assaig català. Fragmenta publica la sèrie a la col·lecció “Assaig” (en català) i a “Fragmentos” (en castellà). Així, s’han publicat La mandra, d’Oriol Quintana, L’enveja, de Marina Porras, L’avarícia, d’Oriol Ponsatí-Murlà, La gola, d’Adrià Pujol Cruells, La luxúria, d’Anna Punsoda, La supèrbia, de Jordi Graupera, i La ira, de Raül Garrigasait.