Anna Punsoda, autora de La luxúria, un dels llibres de la sèrie sobre els pecats capitals que ha publicat Fragmenta, ha intervingut a la conversa “Idees”, amb els escriptors Irene Vallejo, Enric Casasses i Pau Vinyes i Roig, en un acte presentat per Marina Porras. Ha estat en el marc de la Setmana del Llibre en Català, a l’escenari Setmana del recinte del Moll de la Fusta de Barcelona, el dijous 10 de setembre a les 12:05 h.

Cada autor ha parlat del seu últim llibre. Marina Porras és autora de L’enveja, un altre dels set llibres de la sèrie.

Fragmenta és novament present a la Setmana del Llibre en Català en l’expositor número 11 durant els cinc dies de durada de la seva 37ª edició. Hi acudeix amb dues altres editorials independents (Ela GeminadaObrador Edèndum) en una mateixa parada en la qual s’hi podran adquirir els títols que publica cada una d’elles.