L’editorial anglesa Fum d’Estampa, especialitzada en la traducció d’obres de la literatura catalana a l’anglès, publicarà en aquesta llengua els set llibres de la sèrie «Pecats Capitals» que Fragmenta va publicar des de finals del 2019 fins a mitjan 2020. La traducció, a càrrec de Mara Faye Lethem, els aplegarà en un sol volum que serà publicat el 2022.

Fragmenta va publicar la sèrie sobre els pecats capitals a la col·lecció “Assaig” (en català) i a “Fragmentos” (en castellà). La sèrie inclou La mandra, d’Oriol Quintana, L’enveja, de Marina Porras, L’avarícia, d’Oriol Ponsatí-Murlà, La gola, d’Adrià Pujol Cruells, La luxúria, d’Anna Punsoda, La supèrbia, de Jordi Graupera, i La ira, de Raül GarrigasaitFum d’Estampa n’ha comprat els drets per a la seva traducció i distribució al Regne Unit.

Ignasi Moreta, editor de Fragmenta, que va qualificar la sèrie com «una aposta generacional de Fragmenta pel talent d’assagistes de menys de 45 anys», es mostra molt satisfet de l’acollida que han tingut tots set volums i de la seva imminent traducció. «Aquesta reflexió contemporània sobre cadascun dels set pecats desperta l’interès més enllà de les nostres fronteres i contribueix a la projecció d’aquests autors», ha dit.