El llibre Pandèmia i postveritat va serpresentat pel seu autor, Jordi Pigem, el dilluns dia 24 de gener a les 19h, en un debat per internet amb Heike Freire, filòsofa i psicòloga, Pedro A. Prieto, enginyer de telecomunicació, i l’activista Guillem Ferrer. L’acte es va retransmetre per Youtube al canal de Fragmenta.

Contrastant les clàssiques novel·les distòpiques d’Orwell i Huxley amb les propostes del Fòrum Econòmic Mundial i altres heralds del poder polític i econòmic, Pandèmia i postveritat analitza un gran nombre d’esdeveniments inesperats que ens toca comprendre.

Heike Freire

Filòsofa i psicòloga, especialista en desenvolupament humà en contacte amb la natura i creadora de la Pedagogia Verda. Autora de diversos llibres sobre infància, naturalesa i transformació socioecològica. Conferenciant i assessora, dirigeix ​​la formació de postgrau Curs Superior de Pedagogia Verda. Activista ambiental, pels drets humans i de la infància. Cofundadora de Per Amor a la Infància i d’Escoles Con-tacto, dos moviments de suport mutu entre famílies i professionals per a la defensa dels drets humans.

Pedro A. Prieto

Enginyer de telecomunicació. Vicepresident de l’Associació per a l’Estudi dels Recursos Energètics (AEREN). Miembro del Panell Internacional d’ASPO. Autor de Spain’s Photovoltaic Revolution: The Energy Return on Investment (Springer, 2013). Actualment jubilat, és aprenent de pagès ecològic.

Guillem Ferrer

Activista de la terra, ànima i societat. Funda i dirigeix ​​el moviment d’activistes Pocapoc i la Fundació Educació per la Vida. Autor de Camí de Lluc.

L’acte es desenvolupà en castellà.