Fragmenta prepara, per les properes setmanes, la reedició de quatre dels seus llibres. L’èxit del llibre Pandèmia i postveritat, de Jordi Pigem, ha fet que a hores d’ara ja s’estigui distribuint una cinquena edició en català i una quarta en castellà, de la qual se n’imprimirà una altra a l’Argentina. Entre el conjunt de llibres a reeditar, destaca Vers un temps de síntesi, de Xavier Melloni, en una versió en portuguès.

L’edició del llibre de Jordi Pigem a l’Argentina coincidirà amb una sessió virtual del Club Mundial de Filosofia, el dilluns 2 de maig. I l’edició portuguesa del títol de Xavier Melloni ho farà a l’abril, abans que se celebrin un conjunt d’activitats amb l’autor en aquell país, també el pròxim mes de maig.

Alhora, a finals de mes arriba a les llibreries la tercera edició de L’enveja, de Marina Porras, un dels llibres de la sèrie «Pecats capitals», sèrie que, en un sol volum, arriba també aquest mes en anglès de la mà de Fum d’EstampaHistòria del silenci. Del Renaixement als nostres dies, d’Alain Corbin també veu una segona edició, revisada, que serà a la venda a partir del dia 30 de març.

José Tolentino Mendonça veurà reeditats dos llibres seus. Hacia una espiritualidad de los sentidos ha arribat a la segona edició i Petita teologia de la lentitud, a la quarta, que es distribuirà al mes d’abril. També al mes d’abril arribarà a les llibreries la segona edició de Simone Weil: el silencio de Dios, de Josep Otón, a punt per acompanyar-la a la seva intervenció al curs curs “¿Eclipsi de Déu avui? Desvetllant la llum” de la Càtedra Josefa Segovia de la Universitat de la Mística d’Àvila.