El teòleg Juan José Tamayo va parlar del llibre La compasión en un mundo injusto (Fragmenta, 2021), en una sessió virtual de Som Cristians el dimecres dia 22 de març a les 19h. Va presentar-lo la historiadora i diplomada en teologia Carme Paradell i Llaudet. Es va fer a través de la plataforma Zoom.

Juan José Tamayo creu que «el veritable sentit de la compassió és posar-se al lloc dels i les altres sofrents en una relació d’igualtat i empatia, assumir el dolor de les altres persones com a propi, interioritzar l’altra persona dins nostre, patir no només amb els altres, sinó també en els altres, fins a identificar-se amb qui pateix i amb els seus patiments, qüestió que no resulta fàcil però que és necessària.»

L’acte formava part del Grup de Lectura cristiana de l’associació, dins de la secció “monografies notables”. L’acte serà en castellà.