Jordi Pigem, autor de Pandèmia i postveritat, Tècnica i totalitarisme Ángeles o robots, va participar al cicle de debats “Espai Obert” de l’associació Cristianisme al Segle XXI. Ho va fer amb la conferència “Pistes per superar la ingenuïtat d’una visió del món tecnocapitalista (diners, digitalització…)”, el dissabte 18 de març, a les 11h, a la sala d’actes de Cristanisme i Justícia (Roger de Llúria 13, Barcelona).

El cicle de debats “Espai Obert” té, per al curs 2022-2023 el títol “Com fer possible un cel nou i una terra nova”, i consta d’aquest calendari:

12 de novembre Resistència i esperança en un món injust: El llibre de l’Apocalipsi. Xavier Alegre, jesuïta, teòleg i professor de Nou Testament a la Facultat de Teologia. 

14 de gener La depredació del planeta, des de l’ètica de la responsabilitat. Santiago Vilanova, periodista, escriptor i consultor ambiental. 

18 de febrer La idea política de la fraternitat per a un món comú. Angel Puyol, filòsof, professor d’Ètica i Filosofia a la Universitat Autònoma de Barcelona.

18 de març Pistes per superar una concepció ingènua del capitalisme. Jordi Pigem, filòsof de la ciència i assagista. 

22 d’abril La pau, compromesa amb la dignitat humana. Tica Font, fundadora del Centre d’Estudis per la Pau J.M. Delàs i activista per la Pau.

13 de maig La construcció de l’esperança. Laura Mor, responsable de comunicació a les Escoles Vedruna. 

Els actes són en dissabte, d’11 a 13 h, sembre a la d’actes de “Cristianisme i Justícia”, al carrer Roger de Llúria, 13 de Barcelona. Es tracta de sessions presencials i telemàtiques. Per més informació, adreceu-vos al telèfon 627 433 798 o al correu electrònic cristianismexxi@cristianismexxi.cat.

Crònica de l’acte.