El periodista, músic i professor Antoni Batista parlarà del seu nou llibre, Els portaveus de Déu, en un afterwork el dimarts 10 de gener a les 18 hores al hall de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Plaça Joan Coromines, s/n, Barcelona). L’autor conversarà amb la periodista Gemma Morató, de l’Observatori Blanquerna de Religió, Comunicació i Cultura. Cal inscriure-s’hi.

A Els portaveus de Déu, Antoni Batista s’endinsa en els Evangelis i en proposa una interpretació innovadora, agosarada i suggeridora des de l’òptica de la teoria de la comunicació. Al gener en sortirà l’edició en castellà.

Se servirà una copa de vi.

Per poder-hi assistir, cal confirmar l’assistència al correu obs@blanquerna.url.edu

L’acte és organitzat per l’Observatori Blanquerna de Religió, Comunicació i Cultura.