Des del dimarts dia 29 d’agost fins el dimarts 9 de setembre se celebraran a Pari (Itàlia) les jornades “Apoderar-se de la unitat subjacent de la ciència, les arts i el sagrat”, que comptarà, entre d’altres, amb la participació de Jordi Pigem, autor del llibre Tècnica i totalitarisme . L’acte se celebrarà a la seu italiana de Pari Center (Via Federigo Tozzi, 7, Pari) i cal inscriure-s’hi.

A més de Pigem, hi participaran Mary Atwood, John Cleese, John Krakauer, Mervat Nasser, Melissa Nelson, John Pickering, Mark Vernon i Álex Gómez-Marín, doctor en física teòrica per la Universitat de Barcelona, que ho dirigirà.

Jordi Pigem, doctor en filosofia, ha a tingut cura del llibre Ecosofia (Fragmenta, 2021), de Raimon Panikkar. És autor del llibre Ángeles o robots (Fragmenta, 2018), Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021) i Tècnica i totalitarisme (Fragmenta, 2022), aquests dos últims dins d’una trilogia. Una versió en castellà de Tècnica i totalitarisme arribarà a les llibreries al gener del 2023.

Per més informació i inscripcions, cliqueu aquí.