El sociòleg Joan Gómez i Segalà autor de Laïcitat, religions i prejudicis, va conversar amb la periodista Mireia Prats amb motiu de la presentació del llibre. Va ser el dimecres 29 de març a les 19 h a l’Espai Abacus Enric Granados (C. d’Enric Granados,112, Barcelona).

Laïcitat, religions i prejudicis parteix de la convicció que la llibertat religiosa no és un privilegi de les persones i les comunitats religioses, sinó la base perquè ningú no s’imposi sobre els altres: ni els religiosos ni la resta.

L’acte va ser presentat per Ignasi Moreta, doctor en humanitats i editor de Fragmenta. Entre els assistents, hi havia el tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, el director general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, Carles Armengol, i un dels seus predecessors, Enric Vendrell.