Halil BárcenaMardía HerreroPablo de Ors i Jordi Pigem, són alguns dels docents del curs en línia “La contemplació en la tradició filosòfica occidental”, coordinat per Javier García Campayo i Nacho Bañeras, que se celebrarà del 10 d’abril al 24 de maig del 2023. És necessari inscriure-s’hi.

Halil Bárcena, autor d’El sufisme (2008), i de la traducció al català de Dīwān, de Ḥal·lāğ (2010), edició bilingüe cal·ligrafiada a ma per ell mateix. Parlarà sobre “Ibn Arabi. Mística i tradició sufí” el 12 d’abril.

La intervenció de Mardía Herrero, autora de  Cómo santa Teresa me acompañó al sufismo (2018) i Peregrina (2020), versarà sobre “Santa Teresa de Jesús. Mística cristiana” el dia 25 de abril.

Per la seva banda, Pablo d’Ors dissertará sobre Franz Jalics el 9 de maig. En Fragmenta ha publicat Sendino se muere (2012), és autor de l’epíleg de Del teu amic musulmà, de Dídac P. Lagarriga (2017), del de Cómo santa Teresa me acompañó al sufismo (2018), de Mardía Herrero, i ha participat al llibre col·lectiu Itineraris interiors (2019), l’edició del qual va anar a càrrec de Lluís Ylla.

La contemplació des d’una perspectiva científica serà el tema tractat per Jordi Pigem el 24 de maig. És autor de  Tècnica i totalitarisme (2022) Pandèmia i postveritat (2021) i Ángeles o robots (2018).

El curs té sol·licitat el reconeixement com a crèdits per les activitats universitàries culturals per la Universitat de Saragossa. Cada sessió se celebrarà de 16 a 21 h i té un preu total de 190 euros (tarifa reduïda: 150 euros). S’oferirà via zoom i les classes seran enregistrades.

Més informació i inscripcions, aquí.

Les sessions seran en castellà.