L’escriptora i veterinària Pilar Codony ha presentat el seu llibre Poder i desig, que es publica a la sèrie de Fragmenta «Assaltar la Bíblia». Ho va fer amb l’artista multidisciplinar Elvira Prado-Fabregat. Va ser el divendres 14 d’abril a les 18 h a la llibreria L’Altell (carrer Canal, 2, Banyoles).

A més, l’endemà al matí va signar exemplars a la mateixa llibreria.

A partir del segon relat de la Creació, Pilar Codony repassa a Dominaràs la terra el paper de la tradició judeocristiana i de la modernitat en el domini masculí del món. Amb el seu testimoni i amb l’ajuda de la literatura, ens mostra la rebel·lió de la naturalesa i ens ho diu de manera molt clara: només escoltant-la a fons trobarem altres formes de relacionar-nos que facin possible la vida a llarg termini.

L’any 2021, Pilar Codony va guanyar el premi Documenta amb la seva primera novel·la, Distòcia, que va publicar l’Altra Editorial.

Fotos: L’Altell.