El teòleg Juan José Tamayo, autor de La compasión en un mundo injusto (Fragmenta, 2021), va presentar el llibre el dimarts 28 de març, a les 19 h a la Casa Cultura Ignacio Aldecoa (Paseo de la Florida, 9, Vitòria-Gasteiz).

A més de l’autor, va intervinir el sacerdot Félix Placer Ugarte, professor jubilat de la Facultat de Teologia de Vitòria–Gasteiz, i Carmen Mediavilla López, llicenciada en Química i professora jubilada.

Juan José Tamayo creu que «el veritable sentit de la compassió és posar-se al lloc dels i les altres sofrents en una relació d’igualtat i empatia, assumir el dolor de les altres persones com a propi, interioritzar l’altra persona dins nostre, patir no només amb els altres, sinó també en els altres, fins a identificar-se amb qui pateix i amb els seus patiments, qüestió que no resulta fàcil però que és necessària.»

Llegiu la crònica de Vicente Luis García Corres a Religión Digital