El teólogo Juan José Tamayo presentarà el llibre La compasión en un mundo injusto (Fragmenta, 2021) i La internacional del odio (Icaria, 2021), amb la poeta i traductora Elena Gallego. Serà aquest dimecres, 19 d’abril, a les 20 h a la Sala Polisón del Teatro Principal de Burgos (Plaza del Mío Cid).

Juan José Tamayo creu que «el veritable sentit de la compassió és posar-se al lloc dels i les altres sofrents en una relació d’igualtat i empatia, assumir el dolor de les altres persones com a propi, interioritzar l’altra persona dins nostre, patir no només amb els altres, sinó també en els altres, fins a identificar-se amb qui pateix i amb els seus patiments, qüestió que no resulta fàcil però que és necessària.»

L’acte és organitzat per l’Ajuntament de Burgos i l’Associación Provincial de Llibreters de Burgos.

Entrada lliure. Aforament limitat.