El fil`òsof Víctor Pérez i Flores va presentar el seu nou llibre De la nuesa amb l’escriptor Joan Jordi Miralles. El llibre forma part de la sèrie Assaltar la Bíblia que publica Fragmenta, dirigida per Anna Punsoda, que presentarà l’acte. Serà el dissabte dia 12 d’agost a les 12 h al Claustre del Monestir (Plaça de l’Església, Sant Llorenç de Morunys).

A dins de l’Evangeli de Marc hi apareixen tres cossos nus: una balladora sensual, un jove que fuig quan capturen Jesús i un endimoniat. Partint d’aquestes escenes, i posant-les en context, Víctor Pérez i Flores es pregunta a De la nuesa pel significat del cos nu. La sèrie Assaltar la Bíblia ofereix llibres d’assaig sobre temes contemporanis per mitjà de la relectura de passatges bíblics cèlebres. Amb un estil fresc, amb una mirada humanista i transversal, amb el convenciment que els textos clàssics són grans eines per pensar els reptes del present.

L’acte comptà amb el suport de la Biblioteca Municipal de Sant Llorenç de Morunys.