El fil`òsof Víctor Pérez i Flores autor de De la nuesa, que forma part de la sèrie Assaltar la Bíblia que publica Fragmenta, va participar a la trobada amb els clubs de lectura que s’han llegit l’assaig, oberta a tothom. Serà el divendres dia 15 de desembre a les 19 h, a la Biblioteca Carles Morató (Carrer de Mirabalda, 6, Solsona).

Amb mig any de recorregut, De la nuesa és una de les novetats editorials solsonines més destacades de l’any. Ha estat un dels títols treballats pels clubs de lectura de la gent gran i de narrativa de la Biblioteca Carles Morató de Solsona. D’aquí que l’equipament n’organitzi una trobada de lectores amb el seu autor, Víctor Pérez i Flores, oberta a tothom que hagi llegit l’assaig o hi tingui interès. Serà el proper divendres 15 de desembre a les set del vespre.

De la nuesa (Fragmenta, 2023), presentat el passat mes de juny al Museu de Solsona, aborda qüestions com els bocs expiatoris en les societats actuals o la pornografia a partir de la relectura de l’Evangeli de Marc, on apareixen tres cossos nus. El Carnaval de Solsona, alguns personatges presents en l’imaginari col·lectiu local i el cas de la mort de més de vuit-centes ovelles estimbades a la Vall de Lord són algunes referències locals que apareixen imbricades en aquesta obra de temàtica universal. Aquesta obra forma part de la sèrie Assaltar la Bíblia, que recorre a passatges bíblics cèlebres com a recurs per pensar els reptes del present.    

Veí de Sant Llorenç de Morunys i col·laborador de la Biblioteca Carles Morató, Víctor Pérez i Flores (Barcelona, 1975) és filòsof, professor i dinamitzador cultural. Doctor en ciències del patrimoni i de la cultura per la Universitat de Girona, va editar l’inèdit d’Eugeni dOrs Els fenòmens de l’atenció (2017). Anualment dirigeix el cicle de conferències Calidoscòpia i, juntament amb Raül Garrigasait, el dels Divendres de pensament al Museu.