Carla Vall i Duran presentarà el seu nou llibre No mentiràs. Ho farà acompanyada per la llibretera Gemma Garcia. Serà el dissabte dia 9 de març, a les 19 h a la llibreria Vitel·la (Carrer del Port, 21, L’Escala). L’acte commemora el Dia Internacional de les Dones.

Carla Vall ens ofereix una mirada nova al manament No mentiràs. La jurista ho té clar: la violència contra les dones s’aguanta sobre el seu silenci, un silenci al qual són obligades per mantenir la pau de la comunitat. ¿A través de quins mecanismes s’ha pogut imposar, al llarg de la història, aquest silenci?

La sèrie «Deu Manaments» vol repensar els grans temes de la contemporaneïtat seguint el fil conductor del Decàleg. Amb una mirada fonda i actual, responent a problemàtiques d’avui, lluny de qualsevol confessionalisme.

Entrada lliure. Aforament limitat.

TARGETÓ