Carla Vall i Duran presentarà el seu nou llibre No mentiràs. Ho farà el dissabte dia 23 de març, a les 19h a la llibreria Cal Serenet (Carrer d’Antoni Roig, 22, Torredembarra). 

L’acte consistirà amb una conversa amb Gemma Arasa, treballadora del SIAD (Servei d’Informació i d’Atenció a les Dones) a Torredembarra, i Gemma Fuentes, treballadora SIE (Servei d’Intervenció Especialitzada) a la mateixa localitat.

Carla Vall ens ofereix una mirada nova al manament No mentiràs. La jurista ho té clar: la violència contra les dones s’aguanta sobre el seu silenci, un silenci al qual són obligades per mantenir la pau de la comunitat. ¿A través de quins mecanismes s’ha pogut imposar, al llarg de la història, aquest silenci?

La sèrie «Deu Manaments» vol repensar els grans temes de la contemporaneïtat seguint el fil conductor del Decàleg. Amb una mirada fonda i actual, responent a problemàtiques d’avui, lluny de qualsevol confessionalisme.

Entrada lliure. Aforament limitat.