Jordi Graupera, autor de La supèrbiaEstimaràs Déu sobre totes les coses, Raül Garrigasait, autor de La ira, Anna Pazos, autora de Poder i desig, Adrià Pujol Cruells, autor de La gola, i Blanca Llum Vidal, autora de No cometràs aduteri, participaran en l’edició d’enguany del festival MOT, que se celebra a Girona i Olot del 14 al 23 de març de 2024 i que té com a fil conductor “Des de dins: la literatura i el jo”.

El dissabte 16 març a les 18 h, Jordi Graupera i Raül Garrigasait tractaran “El jo polític” a la Sala El Torín d’Olot

El divendres 22 març a les 20 h, Gabriela Wiener i Anna Pazos estabiran un diàleg sobre “El jo social” a la Biblioteca Pública de Girona Carles Rahola.

El dissabte 23 març a les 12 h, Adrià Pujol Cruells, Vicenç Altaió i Blanca Llum Vidal participaran a la taula rodona “El jo-ull”. serà al Parc de la Guingueta de Fontajau de Girona.

Els tres actes són d’entrada gratuïta i aforament limitat.

El MOT és un festival literari organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Girona i l’Ajuntament d’Olot que es porta a terme cada any durant la primavera. El festival cada any escull un àmbit temàtic que serveix de fil conductor de l’edició i ofereix una programació d’actes literaris de la mà d’escriptors i intel∙lectuals de referència.