L’escriptora i veterinària Pilar Codony, autora de Dominaràs la terra, que es publica a la sèrie de Fragmenta «Assaltar la Bíblia», conversarà amb l’escriptora Mar Bosch el dimecres 27 de març a les 19h a l’Espai 22/Llibreria 22, al C. Hortes 22, de Girona.

L’acte serà moderat per Rita Roig i forma part del cicle de diàlegs entre escriptores catalanes “Dona. Paraula. Territori”.

A partir del segon relat de la Creació, Pilar Codony repassa a Dominaràs la terra el paper de la tradició judeocristiana i de la modernitat en el domini masculí del món. Amb el seu testimoni i amb l’ajuda de la literatura, ens mostra la rebel·lió de la naturalesa i ens ho diu de manera molt clara: només escoltant-la a fons trobarem altres formes de relacionar-nos que facin possible la vida a llarg termini. L’any 2021, Pilar Codony va guanyar el premi Documenta amb la seva primera novel·la, Distòcia, que va publicar l’Altra Editorial.

Entrada lliure. Aforament limitat.

ANUNCI