El llibre Dominaràs la terra, de Pilar Codony, va iniciar el club de lectura de no ficció de la llibreria Casa Usher. Va ser el dijous dia 21 de setembre a les 19 h a la seu de la llibreria (C. de Santaló 79, Barcelona) i comptà amb l’autora i Anna Punsoda, directora de la sèrie Assaltar la Bíblia, on s’inscriu el llibre.

A partir del segon relat de la Creació, Pilar Codony repassa a Dominaràs la terra el paper de la tradició judeocristiana i de la modernitat en el domini masculí del món. Amb el seu testimoni i amb l’ajuda de la literatura, ens mostra la rebel·lió de la naturalesa i ens ho diu de manera molt clara: només escoltant-la a fons trobarem altres formes de relacionar-nos que facin possible la vida a llarg termini.

L’any 2021, Pilar Codony, escriptora i veterinària, va guanyar el premi Documenta amb la seva primera novel·la, Distòcia, que va publicar l’Altra Editorial.

Casa Usher organitza diversos clubs de lectura a la llibreria. Aquest mes de setembre tornen els narrativa i no ficció. Demanen que s’escrigui al correu casausher@casausher.com per consultar-los-hi el funcionament dels clubs de lectura o bé reservar plaça.