L’escriptora i veterinària Pilar Codony, autora de Dominaràs la terra, que es publica a la sèrie de Fragmenta «Assaltar la Bíblia», va participar a la jornada de debat Visions, el dissabte 6 de maig, a les 16 h, al Museu de la Vida Rural (Ctra. de Montblanc, 35, L’Espluga de Francolí). Ho va fer al voltant de la pregunta ¿Com es concilia la vida laboral amb la maternitat? Cal inscriure-s’hi.

La periodista Alba Cartanyà va ser l’encarregada d’una entrevista en què, des del món rural, es reflexionà sobre la conciliació de la vida familiar, personal i laboral.

Organitzat per La Conca 5.1 i el Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla, el Visions arriba a la desena edició.

PROGRAMA

A partir del segon relat de la Creació, Pilar Codony repassa a Dominaràs la terra el paper de la tradició judeocristiana i de la modernitat en el domini masculí del món. Amb el seu testimoni i amb l’ajuda de la literatura, ens mostra la rebel·lió de la naturalesa i ens ho diu de manera molt clara: només escoltant-la a fons trobarem altres formes de relacionar-nos que facin possible la vida a llarg termini. L’any 2021, Pilar Codony va guanyar el premi Documenta amb la seva primera novel·la, Distòcia, que va publicar l’Altra Editorial.

Foto: Museu de la Vida Rural