23/04/2015 Fragmenta, al Passeig de Gràcia de Barcelona i a Girona

Tornar
RSS

Fragmenta va muntar de nou una parada per Sant Jordi; enguany al Passeig de Gràcia 75 (cantonada amb C. Mallorca), a Barcelona. La taula fou compartida amb els Amics de la UNESCO de Barcelona, Edicions de la Ela Geminada i Obrador Edèndum, de la mateixa manera que ho féu també entre la Rambla i la Plaça Catalunya de Girona, amb una altra parada conjunta. El Dia del Llibre continuà amb més activitats.

El dia anterior, dimecres 22 d'abril, a les 23.15h, Laia de Ahumada, autora del llibre Espirituals sense religió, fou entrevistada al programa "La nit els ignorants" de Catalunya Ràdio. L'endemà, dijous 23, dia de Sant Jordi, a les 13h., Laia de Ahumada va signar exemplars de l'esmentat llibre a la parada de Fragmenta (Rbla. Catalunya / entre Aragó i València).

El professor de filosofia de l'educació a la UAB, Joan-Carles Mèlich, autor del llibre La lectura com a pregària. Fragments filosòfics I, tenia l'agenda força plena. Va signar exemplars d'aquesta obra de 11 a 12h, a la parada de la llibreria La Central (Rbla. Catalunya / C. Mallorca). De 12 a 13h, a la parada de Fragmenta al Passeig de Gràcia 75 (cantonada amb C. Mallorca). I de 16 a 17h, a la Casa del Llibre del Passeig de Gràcia 62. El dia abans, dimecres 22, a les 13h, Mèlich intervingué en un debat sobre "L'existència" al programa "Para todos La 2" de TVE2. I l'endemà a les 20h fou a la tertúlia que, amb motiu de la Diada del Llibre, se celebrarà a Catalunya Informació.

Per la seva banda, Albert CortinaMiquel-Àngel Serra, autors-coordinadors del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano, signaren exemplars del llibre a la parada de la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell, al Col·legi d'Arquitectes de Barcelona (Pl. Nova 5, prop de la Catedral), de 12 a 14h el dijous 23. Alhora, de 18 a 19h van ser a la parada de Fragmenta al Passeig de Gràcia 75 (cantonada amb C. Mallorca). Cortina ja havia participat dissabte passat a la Taula d'Escriptors de Sant Cugat del Vallès.

A les 19:30h del dia de Sant Jordi, a més, l'editor de Fragmenta, Ignasi Moreta, comentà a Ràdio Estel les novetats d'enguany.

Horari de signatures del dia 23 d'abril a Barcelona

11h. Joan-Carles Mèlich, autor del llibre La lectura com a pregària. Fragments filosòfics I, a la parada de la llibreria La Central (Rbla. Catalunya / C. Mallorca)

12h. Joan-Carles Mèlich, autor del llibre La lectura com a pregària. Fragments filosòfics I, a la parada de Fragmentaal Passeig de Gràcia 75 (cantonada amb C. Mallorca).

12h. Albert CortinaMiquel-Àngel Serra, autors-coordinadors del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano, a la parada de la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell, al Col·legi d'Arquitectes de Barcelona (Pl. Nova 5, prop de la Catedral).

13h. Laia de Ahumada, autora del llibre Espirituals sense religió, a la parada de Fragmenta al Passeig de Gràcia 75 (cantonada amb C. Mallorca).

16h. Joan-Carles Mèlich, autor del llibre La lectura com a pregària. Fragments filosòfics I, a la Casa del Llibre del Passeig de Gràcia 62.

18h. Albert CortinaMiquel-Àngel Serra, autors-coordinadors del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano, a la parada de Fragmenta al Passeig de Gràcia 75 (cantonada amb C. Mallorca).

Sant Jordi 2015, en un minut Sant Jordi 2015, en un minut Sant Jordi 2015, en un minut
Sant Jordi 2015, en un minut

Fragmenta va muntar de nou una parada per Sant Jordi; enguany al  Passeig de Gràcia 75 (cantonada amb C. Mallorca), a Barcelona. La taula fou compartida amb els Amics de la UNESCO de Barcelona, Edicions de la Ela Geminada i Obrador Edèndum, de la mateixa manera que ho féu també entre la  Rambla i la Plaça Catalunya de Girona, amb una altra parada conjunta. [+]

Fotografies Clicka per descarregar les fotografies en alta resolució