Abdelmumin Aya, doctor en filosofia, i Xavier Melloni, antropòleg, teòleg i jesuïta, presentaren a Mèxic els llibres El arameo en sus labios i Hacia un tiempo de síntesis (que també és en català), dels que són autors, respectivament; tots dos publicats per Fragmenta i distribuïts a Mèxic per Nirvana Libros. L’acte se celebrà el passat dilluns 2 de setembre a les 19 hores, a la Librería Gandhi de Miguel Ángel de Quevedo 121 (Guadalupe Chimalistac, C.P. 01050 México, D.F.).

Tots dos participen fins el proper 6 de setembre al XII Simposi Internacional de Teologia de la Universitat Iberoamericana sota el  títol “¿Déu sense religions?”, on hi desenvoluparan dues intervencions, una d’elles conjuntes sobre la figura de Jesús.

Aya, també a Chiapas, y Melloni, en diverses ciutats

L’estada de tots dos a Mèxic es complementa amb  altres actes públics. Així, Abdelmumin Aya va presentar el 31 d’agost el llibre El arameo en sus labios a “La Enseñanza”, que depèn del del centre d’antropologia El Paliacate, a San Cristóbal de las Casas, en un acte organitzat per la Universidad de Ciencias y Artes de Chiapas. Aya tornarà a presentar el llibre a Ciutat de Mèxic el dia 9 (més informació, aquí).

Per la seva banda, Xavier Melloni impartirà la conferència “Espiritualitat per a una societat plural”, a Saltillo, a l’estat de Coahuila de Zaragoza, el proper dimarts 10 de setembre a les 20 h. al temple de San Juan Nepomuceno, amb aportació voluntària, organitzada per la Casa Loyola d’aquesta localitat. Després passarà celebrant cursos i recessos pels centres Loyola de Torreón, al mateix estat, (del 11 al 14) i Guadalajara, Jalisco, (del 15 al 17). Finalment, Melloni pronunciarà tres conferències a l’Auditori del Colegio Labastida de Monterrey (Nuevo León), organitzada pel Centro Cultural Loyola, del 19 al 21 de setembre. El dissabte 21, la conferència portarà el títol “Hacia un tiempo de síntesis” (més informació, aquí).