Svami Satyananda Sarasvati va presentar el llibre El hinduismo (en català L’hinduisme), del que és autor, acompanyat de Silvia Ortega, directora de l’escola Diksha, Pilar Vaz, directora de la llibreria Anatma, i de Germana Giannini, antropòloga de la veu, que obrí l’acte amb la interpretació d’uns ragas en directe. Va ser el dimenge dia 17 de maig a les 18h a l’stand de la llibreria Anatma (núm. 29) de la Fira del Llibre de Sevilla, a la Plaza Nueva de la capital andalusa. L’autor finalitzà aquí una estada a Sevilla plena d’activitats.

Aquest acte fou  organitzat per la llibreria Anatma amb la col·laboració de DikshaFragmenta Editorial.

Entrada lliure. Aforament limitat.

[Acte a Facebook]

Altres activitats de Svami Satyananda Sarasvati a Sevilla

Dijous 14 de maig. 20h: “Yoga, meditación y mantra. Seminario con Swami Satyananda Saraswati” a la sala de graus de la Facultat de Filosofia (C/ Camilo José Cela s/n) de la Universitat de Sevilla.

Divendres 15 de maig. 20h: Presentació de “Mantra, meditación y silencio. Seminario con Swami Satyananda Saraswati” al Centre de Yoga Diksha (c/ Relator 15).

Dissabte 16 de maig, 10 h. “Mantra, meditación y silencio. Seminario con Swami Satyananda Saraswati“. El seminari es desenvoluparà de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00h. al Centre de Yoga Diksha (c/ Relator 15) Informació i inscripcions : 662.588.017 / 670.896.749.

Diumenge 17 de maig, 11h. “Yoga, meditación y mantra” Conferència i xerrada oberta amb Svami Satyananda Sarasvati al Círculo Mercantil de Sevilla (Sierpes 65).