El llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano (coordinat per Albert CortinaMiquel-Àngel Serra) va ser la base per un debat a l’Ateneu Barcelonès(Canuda 6, Barcelona) el dijous 3 de desembre, a les 16:00h. amb el títol “Nous desafiaments ètics davant dels avanços tecnocientífics”, en el que hi van participar el propi Albert Cortina, Pere Sànchez i Artur Serra.

Albert Cortina és advocat i urbanista, director de l’Estudi DTUM i secretari de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori (SCOT) filial de l’Institut d’Estudis Catalans. Pere Sánchez és doctor en història moderna i contemporània, Gran Oficial de la Gran Lògia d’Espanya i Venerable Mestre de la Quatuor Coronati de Barcelona. Artur Serra és doctor en antropologia cultural, director adjunt de la Fundació i2cat i vicepresident de la European Network of Living Labs. L’acte serà moderat per Bernat Castany, secretari de l’Ateneu Barcelonès.