L’antropòleg i jesuïta Xavier Melloni, autor dels llibres Escletxes de Realitat (Fragmenta, 2007), El Desig essencial (Fragmenta, 2009), Vers un temps de síntesi (Fragmenta, 2011) i Déu sense Déu (amb Josep Cobo, Fragmenta 2015) pronuncià la conferència “L’espaiositat del silenci” dins el cicle “90 minuts per viure”. Va ser el dilluns 13 de març a les 19h, al Centre Cultural de Terrassa (Rambla d’Ègara, 340).

Hi ha coses que passen, altres que ens passen i altres que ens traspassen. Silenciar-se es deixar-se traspassar per les coses que ens passen de manera que no passin sense més, sinó que ens deixin petjada.

En una cultura hiperaccelerada com la nostra, estem descobrint la necessitat urgent de trobar temps i espais de silenci que ens permetin viure amb més profunditat i consciència l’existència única i irrepetible que ens ha estat donada.

Notícia a Terrassa Digital.