L’artista Lídia Pujol va dedicar cançons al pensador Raimon Panikkar en el centenari del seu naixement a la sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors (Lleida 59, Barcelona) el passat 17 de juliol, a les 21:30h, en l’espectacle “Panikkar, poeta i fangador“, que formava part de la programació del Grec – Festival de Barcelona, i emmarcat en l’Any Panikkar. Les entrades s’havien esgotat feia dies.

En l’any del centenari del naixement del pensador, teòleg i escriptor Raimon Panikkar, la cantant i intèrpret li va dedicar una nova edició de la cerimònia poètica i musical ‘Iter Luminis’ que ja fa temps que passeja per tot el país.

L’Opera Omnia Raimon Panikkar es publica a FragmentaLídia Pujol és una de les persones entrevistades per Laia de Ahumada al llibre Espirituals sense religió i va participar al 10è aniversari de Fragmenta, al seu III Fòrum.