Anna Punsoda, autora de La lujuriaconversarà amb la filòloga i periodista cultural Anna Maria Iglesia, el proper dimarts dia 17 de novembre, i Marina Porras, autora de La envidiaho farà amb l’escriptor Gonzalo Torné el dijous 19. Així comença un cicle de diàlegs a partir dels set títols de l’edició en castellà de la sèrie sobre els pecats capitals que ha publicat Fragmenta i que s’emetran en directe des del seu canal de Youtube.

Els actes, que se celebraran a les 19 h (hora espanyola, les 12 h a Mèxic i les 13 h a Colòmbia), compten ambn la col·laboració de la distribuïdora mexicana Nirvana Libros i la colombiana Siglo del Hombre.

La setmana següent serà el torn d’Oriol Ponsatí-Murlà i José María Lassalle, amb La avaricia, el dilluns dia 23, i el dimecres dia 25 el d’Adrià Pujol CruellsIgnacio Peyró, amb La gula. Raül Garrigasait conversarà amb l’escriptor i cineasta Pedro Olalla sobre La ira el dia 1 de desembre. Les converses sobre La pereza, d’Oriol Quintana, i La soberbia, de Jordi Graupera, tancaran el cicle en el mes de desembre en dates encara per determinar.