El periodista Antoni Bassas, el vicedegà de la Facultat de Comunicació i Relacions internacionals Blanquerna (URL) Ignasi Boada, i l’escriptora i filòloga Laia de Ahumada van presentar el llibre col·lectiu Panikkar avui. Serà el dimarts dia 21 de febrer a les 18:30h al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, a la Baixada del Monestir, 9, Barcelona. És gratuït però cal inscriure-s’hi.

Després de 12 anys de la mort de Raimon Panikkar (Barcelona, 1918 – Tavertet, 2010), un grup d’experts han participat a Panikkar avui, un llibre publicat simultàniament en català i en castellà, amb textos de Jordi PigemIgnasi BoadaMaciej BielawskiJaume AngelatsDominique de CourcellesJames W. Heisig, Victorino Pérez Prieto, i 12 autors més. Els textos van ser presentats al Simposi Internacional Raimon Panikkar, celebrat l’octubre del 2019 al Reial Monestir de Pedralbes mateix com a colofó de l’Any Panikkar, que s’havia celebrat el 2018.