Jordi Pigem, arran de la recent publicació del seu llibre de Tècnica i totalitarisme, va parlar sobre “La intel·ligència artificial i la condició humana actual” amb membres de l’associació País Conscient, que ho organitzava. Ho va fer el dimecres dia 1 de març, a les 18:30 h a la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri (C. de la Nena Casas 47, Barcelona).

Jordi Pigem, doctor en filosofia, també és autor del llibre Ángeles o robots (Fragmenta, 2018), Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021), aquests últim dins d’una trilogia que inclou el llibre que es presenta. També va tenir cura del llibre Ecosofia (Fragmenta, 2021), de Raimon Panikkar.

Tècnica i totalitarisme (Fragmenta, 2022) convida, alhora, a redescobrir el valor de l’existència, única i irrepetible, de cada ésser humà.

Aquest és un dels actes previs a l’edició d’enguany del Simposi d’Interioritat Compromesa.