Jordi Pigem, va presentar el seu llibre de Tècnica i totalitarisme amb el professor Albert Florensa. Serà el dijous dia 18 de maig, a les 18:30 h, a la llibreria Nollegiu del Clot (C. València, 588, Barcelona).

Jordi Pigem, doctor en filosofia, també és autor del llibre Ángeles o robots (Fragmenta, 2018), Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021), aquests últim dins d’una trilogia que inclou el llibre que es presenta. També va tenir cura del llibre Ecosofia (Fragmenta, 2021), de Raimon Panikkar.

Albert Florensa és doctor en Administració i Direcció d’Empreses, llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació (UB) i enginyer tècnic industrial (UPC). Professor jubilat i membre de la Càtedra d’Ètica i Pensament Cristià de l’Institut Químic de Sarrià i membre de l’equip de Cristianisme i Justícia. 

Tècnica i totalitarisme (Fragmenta, 2022) convida, alhora, a redescobrir el valor de l’existència, única i irrepetible, de cada ésser humà.