Jordi Pigem, va presenta el seu llibre Tècnica i totalitarisme (Fragmenta) i Redescobrir el món (Akiara) el dijous dia 11 de maig, a les 19 h a la Biblioteca Municipal Pere Caner (Carrer de Sant Joan o de l’Educació, 26, Calonge).

Jordi Pigem, doctor en filosofia, també és autor del llibre Ángeles o robots (Fragmenta, 2018), Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021), aquests últim dins d’una trilogia que inclou el llibre que es presenta. També va tenir cura del llibre Ecosofia (Fragmenta, 2021), de Raimon Panikkar.

Tècnica i totalitarisme (Fragmenta, 2022) convida, alhora, a redescobrir el valor de l’existència, única i irrepetible, de cada ésser humà. Redescobrir el món (Akiara, 2023), un àlbum il·lustrat per Neus Caamaño, és una selecció dels prodigis del món dels ocells, els mamífers, els insectes, els peixos, les plantes, els boscos, els ecosistemes i les formes microscòpiques que incansablement crea la natura.