Jordi Pigem, presentarà el seu llibre de Tècnica i totalitarisme i parlarà sobre “Una altra salut és possible i necessària” el dissabte dia 25 de març, a les 18:30 h a la Seu d’Òmnium Cultural a l’Alt Maresme (carrer de Montpalau 12-14, Pineda de Mar).

Jordi Pigem, doctor en filosofia, també és autor del llibre Ángeles o robots (Fragmenta, 2018), Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021), aquests últim dins d’una trilogia que inclou el llibre que es presenta. També va tenir cura del llibre Ecosofia (Fragmenta, 2021), de Raimon Panikkar.

Tècnica i totalitarisme (Fragmenta, 2022) convida, alhora, a redescobrir el valor de l’existència, única i irrepetible, de cada ésser humà.

L’acte és organitzat per diverses entitats, voluntaris i empreses de Pineda de Mar.

Entrada lliure. Aforament limitat.