L’escriptor i doctor en filosofia Jordi Pigem, autor de Tècnica i totalitarisme i Pandèmia i postveritatfarà la conferència inaugural de la jornada “Sobiranies per la vida” amb el títol “Recuperar el seny i vèncer l’amnèsia”. Serà al Seminari Permanent de Pensament Polític Randa, a la Fundació La Plana, a Santa Maria d’Oló, el dissabte 13 de maig a les 10 h. Cal inscriure-s’hi.

Jordi Pigem, doctor en filosofia, també és autor del llibre Ángeles o robots (Fragmenta, 2018), Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021), aquests últim dins d’una trilogia que inclou el llibre que es presenta. També va tenir cura del llibre Ecosofia (Fragmenta, 2021), de Raimon Panikkar.

Contrastant les clàssiques novel·les distòpiques d’Orwell i Huxley amb les propostes del Fòrum Econòmic Mundial i altres heralds del poder polític i econòmic, Pandèmia i postveritat analitza un gran nombre d’esdeveniments inesperats que ens toca comprendre. Tècnica i totalitarisme (Fragmenta, 2022) convida, alhora, a redescobrir el valor de l’existència, única i irrepetible, de cada ésser humà.

Per a inscriure’s a la jornada cal enviar un correu electrònic a randaseminaridepensament@gmail.com. Aforament limitat. L’aportació econòmica és voluntària.