Jordi Pigem, autor del llibre Tècnica i totalitarisme i  Pandèmia i postveritat, ha pronunciat la conferència “La condició humana davant la digitalització del món” el dimarts dia 13 de juny a les 18.30 h. L’acte s’ha celebrat al Teatre El Patronat de La Garriga (El Passeig, 42, La Garriga), en un acte que organitzava la Fundació Universitària Martí l’Humà de La Garriga dins de l’Aula de la Universitat a l’Abast.

Jordi Pigem, doctor en filosofia, ha a tingut cura del llibre Ecosofia (Fragmenta, 2021), de Raimon Panikkar. És autor del llibre Ángeles o robots (Fragmenta, 2018), Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021) i Tècnica i totalitarisme (Fragmenta, 2022), aquests dos últims dins d’una trilogia que també es publica en castellà.

L’activitat estava reservada en principi als inscrits a l’Aula de la Universitat a l’Abast. Per més informació i inscripcions: info@fumh.cat i 938 605 060.