El sociòleg Joan Gómez i Segalà autor de Laïcitat, religions i prejudicis, va presentar el llibre el proper dimarts 27 de juny a les 18 h a l’Aula Magna de la Factoria Cultural (C. Torres Garcia, s/n, Terrassa). L’acte era una de les converses literàries i porta per títol “La religió ja no és el que era”.

L’acte va ser presentat per Anna Massallé i Puig

Laïcitat, religions i prejudicis parteix de la convicció que la llibertat religiosa no és un privilegi de les persones i les comunitats religioses, sinó la base perquè ningú no s’imposi sobre els altres: ni els religiosos ni la resta.

Ressons

Joan Gómez i Segalà: «Sense conèixer el fet religiós actuem discriminatòriament.» 27 JUNY 2023 — Ràdio Municipal de Terrassa – El Submarí

Joan Gómez presentarà el seu llibre ‘Laïcitat, religions i prejudicis’ a LaFACT Cultural 26 JUNY 2023 — Canal Terrassa – Primera Hora