Jordi Pigem va parlar sobre ¿On ens porta la digitalització del món? a la trobada sobre “Intel·ligència artificial, digitalització i ecologia”, a València, dins la segona edició del cicle Móns per venir. Va ser el dissabte dia 28 d’octubre a les 11:45 h a la sala d’actes de la Facultat de Belles Arts de la UPV (Camí de Vera, s/n, Edifici 3M – 3N, València).

Jordi Pigem, doctor en filosofia, és autor del llibre Ángeles o robots (Fragmenta, 2018), Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021) i Tècnica i totalitarisme (Fragmenta, 2022), aquests dos últim dins d’una trilogia. També va tenir cura del llibre Ecosofia (Fragmenta, 2021), de Raimon Panikkar.

A l’acte també hi participà Ana Valdivia, docent i investigadora en Intel·ligència Artificial (IA), Govern i Política, que parlarà de “Potes enlaire la intel·ligència artificial del món al revés: una crítica més enllà del biaix algorítmic”.

El cicle estava organitzat per l’àrea d’Acció Cultural del Vicerrectorat d’Art, Ciència, Tecnologia i Societat de la UPV, coordinat per Miguel Ángel Baixauli.