Pandèmia i postveritat, de Jordi Pigem, és el títol elegit per al curs 2023/24 del Grup de Lectura Obert de Filosofia (GLOF) que es reuneix mensualment a l’Espai Godmar (Passeig Anselm Clavé, 19, Callús) i que dirigeix el professor Joan Ordi. L’han començat el dissabte dia 16 de setembre a les 10 h.

Jordi Pigem, doctor en filosofia, ha a tingut cura del llibre Ecosofia (Fragmenta, 2021), de Raimon Panikkar. És autor del llibre Ángeles o robots (Fragmenta, 2018), Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021) i Tècnica i totalitarisme (Fragmenta, 2022), aquests dos últims dins d’una trilogia que també es publica en castellà.

La participació és lliure. Les sessions se celebren durant tot el curs principalment el tercer dissabte de cada mes, de setembre a juny, de 10 a 12 h. El GLOF atresora més d’una dècada d’activitat i hi participen persones d’arreu de Catalunya.