El filòsof Jordi Pigem presentarà el seu llibre Técnica y totalitarismo el dimecres dia 4 d’octubre, a les 19 h, a la Universidad San Jorge (edifici del grup San Valero, Pl. de la Sta. Cruz, s/n, Zaragoza).

L’acte inclou un col·loqui de l’autor amb Carmen Herrando, docent de l’Instituto Humanismo y Sociedad de la Universidad San Jorge, moderat per Andrés García Inda, i finalitzarà amb una sessió de signatures. 

Jordi Pigem, és doctor en filosofia, també és autor del llibre Ángeles o robots (Fragmenta, 2018). També va tenir cura del llibre Ecosofia (Fragmenta, 2021), de Raimon PanikkarTècnica i totalitarisme és la continuació de Pandèmia i postveritat.

Entrada lliure. Aforament limitat.

CONFERÈNCIA A MIGDIA

Al migdia del mateix dimecres dia 4, Jordi Pigem impartirà una conferència amb el títol del llibre a alumnes de l’assignatura Ètica i Deontologia del tercer curs del Grau en Fisioteràpia USJ. Serà des de lds 12:40 h a les 14:20 h a l’Aula Magna de la Facultat de Cièncias de la Salut de la Universidad San Jorge (Campus Universitari, Autovia Mudéjar, km. 299, Villanueva de Gállego). A més, l’entrada per la resta de públic interessat serà lliure i gratuïta fins a completar l’aforament.