Un dissabte de cada mes del 7 d’octubre al 6 de juliol Anna Caixach dirigeix el curs “L’ensenyança oculta en els textos sagrats. Una via d’accés a l’experiència directa de la Veritat”, a Rellinars. Un dels textos que tractaran és de Jerzy Grotowsky, del qual Anna Caixach en va fer una elecció de textos a Teatre i més enllà. Es pot assistir a tot el curs o bé a sessions soltes i cal inscriure-s’hi a info@annacaixach.com.

El curs se celebrarà els dissabtes 7 octubre, 4 novembre, 2 desembre, 13 gener, 3 febrer, 2 març, 6 abril, 4 maig, 1 juny, 6 juliol, de 10 h a 13 h. (aportació 20€/sessió)  S’hi tractaran textos de l’Evangeli segons Tomàs, Himne de la Perla, del Mestre Eckhart, de Ramana Maharshi, Ashtavakra Gita, de Vivekachudamani de Sankara, dels Upanishads i de Jerzy Grotowsky, entre d’altres.   El curs constarà d’aquest temari:

· La comprensió profunda dels textos sagrats.

· De la comprensió intel·lectual a la comprensió espiritual.

· De la creença a l’experiència directa de la divinitat.  

· Del text a la instrucció espiritual.

· Exploració i aprofundiment en la pràctica indicada en els textos.

· De l’estudi espiritual a la vida espiritual. El pas decisiu.

· El coneixement d’un mateix com a via per a l’experiència directa de la realitat. La tradició oblidada. El veritable autoconeixement com l’establiment en la nostra naturalesa veritable. 

Anna Caixach, doctora en Arts Escèniques i Estudis Teatrals  per la UAB, va ser la curadora, amb Inês Castel-Branco, i traductora de Teatre i més enllà (Fragmenta, 2009). Al llibre d’entrevistes Espirituals sense religió (Fragmenta, 2015), de Laia de AhumadaCaixach també parla d’aquesta experiència.