El doctor en filosofia Jordi Corominas presentarà el seu llibre Entre los dioses y la nada , versió traduïda del llibre Entre els déus i el no-res, acompanyat de l’historiador Alberto González Casado i el llibreter Alberto Sánchez. Serà el dilluns dia 19 de febrer, a les 19 h a la llibreria Taiga (Travesía Gregorio Ramírez, 2, Toledo).

¿És possible viure sense creure en res? ¿Què volen dir termes com espiritualitat, religió o no creient? ¿Seria millor un món sense ateus o sense reli­gions? ¿Els ateus no creuen en res? ¿Pot haver-hi una espiritualitat atea? ¿La indiferència és una perspectiva tan raonable com les altres? ¿Tots els déus s’assemblen? ¿El budisme originari és una religió? ¿L’estat-nació pot esdevenir una substitució dels déus? ¿Pot la cièn­cia donar sentit a la vida de les persones? A tots aquests reptes s’enfronta Jordi Corominas al llibre Entre els déus i el no-res, que porta per subtítol “Religions, espiritualitats, ateismes”.

Jordi Corominas és doctor en filosofia. Actualment és professor a l’Institut Superior de Cièncias Religioses de Barcelona i codirector de la revista Perifèria. Alberto Sánchez és director de la llibreria Taiga. Guanyador el 2011 del Premi a Llibreria Cultural Espanyola, va ser president de CEGAL des del 2019 al 2023. Alberto González Casado és doctor en història. Ha treballat en programes d’Educació Popular i Alfabetització a Nicaràgua i Bolívia.

Aquest acte compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull.

Entrada lliure. Aforament limitat.