El doctor en filosofia Jordi Corominas presentarà el seu llibre Entre els déus i el no-resacompanyat del professor de filosofia a la UdG Josep Olesti. Serà el dimecres 6 de març a les 19 h a la Casa de Cultura de Girona – Aula B (Pl. de l’Hospital, 6, Girona)

¿És possible viure sense creure en res? ¿Què volen dir termes com espiritualitat, religió o no creient? ¿Seria millor un món sense ateus o sense reli­gions? ¿Els ateus no creuen en res? ¿Pot haver-hi una espiritualitat atea? ¿La indiferència és una perspectiva tan raonable com les altres? ¿Tots els déus s’assemblen? ¿El budisme originari és una religió? ¿L’estat-nació pot esdevenir una substitució dels déus? ¿Pot la cièn­cia donar sentit a la vida de les persones? A tots aquests reptes s’enfronta Jordi Corominas al llibre Entre els déus i el no-res, que porta per subtítol “Religions, espiritualitats, ateismes”.

Jordi Corominas és doctor en filosofia. Actualment és professor a l’Institut Superior de Cièncias Religioses de Barcelona i codirector de la revista Perifèria. Josep Olesti és professor titular de filosofia a la Universitat de Girona, especialista en filosofia moderna. També és membre numerari de l’Institut d’Estudis Catalans.

Entrada lliure. Aforament limitat.