El doctor en filosofia Jordi Corominas presentarà el seu llibre Entre los dioses y la nada , versió traduïda del llibre Entre els déus i el no-resacompanyat de la sociòloga -Angeles Rasillo i de l’agricultor i pastor Jeromo Aguado Martínez. Serà el dimarts día 5 de març, a les 19 h a la llibreria Ateneo (Calle Padre Higinio Aparicio 2, Palencia).

¿És possible viure sense creure en res? ¿Què volen dir termes com espiritualitat, religió o no creient? ¿Seria millor un món sense ateus o sense reli­gions? ¿Els ateus no creuen en res? ¿Pot haver-hi una espiritualitat atea? ¿La indiferència és una perspectiva tan raonable com les altres? ¿Tots els déus s’assemblen? ¿El budisme originari és una religió? ¿L’estat-nació pot esdevenir una substitució dels déus? ¿Pot la cièn­cia donar sentit a la vida de les persones? A tots aquests reptes s’enfronta Jordi Corominas al llibre Entre els déus i el no-res, que porta per subtítol “Religions, espiritualitats, ateismes”.

Jordi Corominas és doctor en filosofia. Actualment és professor a l’Institut Superior de Cièncias Religioses de Barcelona i codirector de la revista Perifèria. Jeromo Aguado Martínez és pagès i pastor. Referent de la pagesia ecològica d’Espanya, ha participat en les grans mobilitzacions i defenses de l’agricultura camperola. És cofundador de la Plataforma Rural – Aliances por un Medi Rural Viu. Ha posat en funcionament l’Escola de Líders Camperols i las Universitats Rurals. Impulsor del primer poble o ecoaldea d’Espanya, Amayuelas de Abajo. Acostuma a dir «no et fiquis amb un pastor, teim molt de temps per pensar». Ángeles Rasillo és sociòloga.

Aquest acte compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull.

Entrada lliure. Aforament limitat.