El doctor en filosofia Jordi Corominas va presentar el seu llibre Entre los dioses y la nada , versió traduïda del llibre Entre els déus i el no-resacompanyat del teòleg Ángel González Pérez i Rubén Prada, de l’Ateneo de Madrid. Va ser el dimecres dia 10 de gener, a les 20 h al Saló Ciudad de Úbeda de l’Ateneo de Madrid (Calle Prado 21, Madrid).

¿És possible viure sense creure en res? ¿Què volen dir termes com espiritualitat, religió o no creient? ¿Seria millor un món sense ateus o sense reli­gions? ¿Els ateus no creuen en res? ¿Pot haver-hi una espiritualitat atea? ¿La indiferència és una perspectiva tan raonable com les altres? ¿Tots els déus s’assemblen? ¿El budisme originari és una religió? ¿L’estat-nació pot esdevenir una substitució dels déus? ¿Pot la cièn­cia donar sentit a la vida de les persones? A tots aquests reptes s’enfronta Jordi Corominas al llibre Entre els déus i el no-res, que porta per subtítol “Religions, espiritualitats, ateismes”.

Jordi Corominas és doctor en filosofia. Actualment és professor a l’Institut Superior de Cièncias Religioses de Barcelona i codirector de la revista Perifèria. Ángel González Pérez és teòleg, imparteix cursos a la Fundación Xavier Zubiri. I Rubén Prada és membre de la secció de mites, religio i humanitats de l’Ateneo de Madrid.

Aquest acte comptà amb el suport de l’Institut Ramon Llull.

Entrada lliure. Aforament limitat.