El filòsof Jordi Pigem potagonitzarà la trobada “Com viure en un món a l’inrevés. Serà diumenge 9 de juny maig de 10 a 18 h, a la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri (C. de la Nena Casas 47, Barcelona). L’acte és organitzat per Cura Sui i precisa d’inscripció.

A la trobada, s’analitzaran temes d’actualitat i de sempre, combinant la reflexió, el silenci, el diàleg i l’escolta, tenint present el que interessa a cada persona del grup i sota el lideratge de Jordi Pigem, que desenvoluparà el tipus de reflexions que ha desplegat en obres com Consciència o col·lapseTècnica i totalitarismePandèmia i postveritat i Intel·ligència vital.

Entre els temes que poden sorgir hi ha els reptes vinculats a la IA i les tecnologies digitals, la pèrdua creixent del sentit de la realitat (postveritat) i la cerca d’un sentit a la pròpia vida en un món cada vegada més sorprenent i incert. Hi haurà petits recessos durant la jornada

El preu de la trobada és de 70€ (no inclou l’àpat). Inscripcions, aquí.

De 14 a 15:30 h aproximadament es farà un descans per dinar. La casa ofereix la possibilitat de menú per 15€. Si estàs interessat en aquesta opció, fes-ho saber aquí, cal reservar.

Places limitades.